Boekhouding

Fiscaliteit

Starter

Advies

TIPS & TOOLS

Boekhouderij Schot is gelegen te Zutphen en biedt haar diensten voor zutphen en omstreken aan. Binnen het boekhoudkundig domein zijn we een echte expert. Als boekhouder in regio Zutphen staat ons klein, maar gedreven boekhoudkantoor ondernemers bij in alle facetten van administratieve, boekhoudkundige en organisatorische materies en garanderen wij u de best mogelijke begeleiding voor uw bedrijf.

Boekhouding

Zoals onze naam al verklapt, is onze eerste hoofdactiviteit pure en algemene boekhouding. Een goede en betrouwbare boekhouding ligt dan ook aan de basis van een succesvolle onderneming. De eerste stap naar een grondige boekhouding is om alle facturen, bonnetjes en contracten te verzamelen. Bij ons als boekhouder regio Zutphen kunt u ons uw boeken via diverse online boekhoudprogramma’s of via papier.

Fiscaal advies

Als boekhouder regio Zutphen bieden we ook fiscaal advies aan onze klanten aan. Boekhouderij Schot helpt u met gefundeerd advies om uw winst te verbeteren en dus minder belastingen te betalen. Bij Boekhouderij Schot adviseren we u graag over de verschillende domeinen van fiscaliteit, zoals vennootschapsbelastingen en registratierecht. Dankzij onze vele bijscholingen en goed functionerende partnerships staan we onze klanten met de nodige kennis en durf bij.

Waarom Boekhouderij Schot als u in regio Zutphen onderneemt?

Administratieve ondersteuning

De digitalisering is niet meer te stoppen of tegen te houden. Facturen of afspraken die vroeger in uw brievenbus verschenen, worden tegenwoordig eerder via e-mail bezorgd. Daarnaast hebben veel instanties en bedrijven een digitaal platform. We merken dat veel van onze klanten de overload aan digitale kanalen niet kunnen bolwerken. Boekhouderij Schot neemt als boekhouder regio Zutphen graag ook deze zorgen van u weg en helpt u met uw administratie.

Startersbegeleiding

Startende ondernemers volgen vaak hun eigen weg. Die weg is niet altijd zo eenvoudig of vanzelfsprekend. Starters zien vaak door het bos de bomen niet meer. Daarom biedt Boekhouderij Schot een gerichte en op maat gemaakte startersbegeleiding aan. In een eerste kennismakingsgesprek kunt u uw vragen stellen. Weet u al welke rechtsvorm uw onderneming zal hebben? En hebt u al een zichtrekening geopend voor uw onderneming? Wij helpen u graag op weg.

Snel, accuraat en betrouwbaar, uw boekhouding onze zorg voor u gemak.

Boekhouderij Schot, de boekhouder van Zutphen & Achterhoek

Als boekhouder in Zutphen is ons breed aanbod aan boekhoudkundige diensten een eerste reden om voor Boekhouderij Schot te kiezen.
Daarnaast beschikken we over enkele andere  die u bij deze keuze kunnen helpen.

Fancy Text
Persoonlijke aanpak

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Dankzij de centrale ligging van ons kantoor kunnen we als boekhouder in Zutphen en omstreken onze klanten persoonlijk benaderen en ontvangen. Bij ons bent u geen nummer. Elke klant is belangrijk voor ons. Zo voorzien we steeds zeer gericht advies voor u of uw bedrijf .

Up to date kennis

Door op regelmatige basis bijscholingen te volgen, blijven we op de hoogte van boekhoudkundige materie. Zo zijn we steeds in staat om u te voorzien van de nieuwste adviezen en wetgevingen

25 jaar ervaring

Na ongeveer 25 jaar ervaring op financiële afdelingen van andere regionale bedrijven  ontstond Boekhouderij Schot in 2005

Dinant Schot

Fancy Text
Ons Kantoor

Wij zijn er voor jou!

Onze medewerkers staan voor u klaar. Mocht u vragen hebbenneem gerust contact met ons op, via mail of telefoon. 

Monique

Lisette

Boekhouderij Schot werkt gecertificeerd met SnelStart.
Starter

Gaat u u eigen bedrijf beginnen en twijfelt of heeft advies nog over een geschikt beokhoudingsprogramma, neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Al ondernemer en u wilt overstappen naar ons?

Mocht u met een ander pakket werken dan is dat geen belemmering voor ons, wij zijn up-to-date met de laatste sotware pakketten.

 

exact
AFAS